Wandverwarming leem, stuc of eco-pleister voor stenen muren

Bij deze wandverwarming bevestig je een speciale rails aan de muur. Het systeem is dan ook geschikt voor steenachtige muren. Nadat de verwarmingsbuis is aangebracht wordt de wandverwarming leem, stuc of eco-pleister afgewerkt. De muurverwarming staat bekend om het hoge comfort, aangename stralingswarmte en energiebesparingen tussen de 15 en 20%.

 

Hoe wandverwarming leem aanleggen

Bij deze wandverwarming breng je eerst een rails aan op de muur. Daarbij moet er om de 50cm een rails zitten. Daardoor boor je eerst gaten en dan bevestig je de rails met een slagplug. Nadat alle bevestigingsrails zijn aangebracht, begin je vanaf onderaan de verwarmingsbuis te plaatsen. Na het aanleggen van de buis en installeren van het systeem, werk je de wand af met Eco-pleister, leem of stuc.

wandverwarming aanleggen installeren monteren

Wandverwarming opbouw

De opbouw van het Register systeem is slechts 31mm. De bevestigingsrail is 21mm dik en daar overheen komt ongeveer 10mm leem of pleister.

 

 

Wand verwarming kosten

Voor een kostenraming maken we graag een vrijblijvend offerte. Heb je eerst nog vragen? Neem dan even contact op via 058 – 288 47 39 of stuur een e-mail naar info@variotherm.nl.

Interesse in:*

Soort relatie*:

Voornaam*:

Achternaam*:

E-mailadres*:

Telefoonnummer*:

Type ondervloer / wand: (indien sprake van)

Aantal te verwarmen ruimtes:*

Vloeroppervlakte (m²):*

Hoogte van het plafond (cm):*

Isolatiemate:
NietSlechtVoldoendeGoedZeer goed

Tekeningen uploaden:
Heb je (bouw)tekeningen van de betreffende ruimte(s)? Stuur deze dan a.u.b. naar ons toe.

Aanvullende informatie

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
JaNee