Op lage temperatuur verwarmen met Variotherm systemen

De verwarmingssystemen van Variotherm geven het hoogste rendement op lage temperatuur. We hebben diverse verwarmingsoplossingen in ons assortiment:

convectorputten variothermlage temperatuur Register muurverwarming stenen muurvariorol-variotherm-vloerverwarming-natte-bouw-zandcementvloerverwarming-hout-laminaatModule muurverwarming droogbouw

 

 

 

 

 

LTV verwarming t.o.v. traditionele radiatoren

In veel huizen hangen nog traditionele radiatoren. De CV-ketel voedt deze met temperaturen rond de 75 – 80 graden om een woning warm te krijgen. LTV verwarming werkt daarentegen op temperaturen van rond de 45 graden. Dat betekent dat bijv. de HR cv-ketel, warmtepomp of pelletketel veel minder heet water hoeft te produceren. De temperatuur op de thermostaat stel je daarom tot 2 graden lager in dan je gewend bent. En dat is weer gunstig voor de stookkosten en het milieu.

 

Meer info en/of vragen

Heb je een vraag naar aanleiding van deze pagina/website. Stuur dan een e-mail naar info@variotherm.nl of bel naar 058 – 288 47 39. Je kunt je ook laten terugbellen. Laat daarvoor hieronder je gegevens achter.

Naam

Telefoonnummer

Onderwerp