Wandverwarming in badkamer

De eigenaren van dit prachtige huis genieten van een zeer comfortabel binnenklimaat. Met behoud van een lage energierekening! Er is zelfs wandverwarming in badkamer, slaapkamers en bij het interne zwembad gebruikt.

 

 

Wandverwarming in badkamer / douche

In deze luxe badkamer is een gepleisterde wandverwarming in de douche aangelegd. Bij het aanleggen is eerst een rails met slagpluggen aangebracht op de bestaande wand. Hierna druk je eenvoudig de verwarmingsbuis in de rails. Het systeem is hierna afgewerkt met eco-pleister (kan ook met leemlaag). Daarna is de muur afgesmeerd met sierpleister als eindlaag.

 

Wandverwarming in badkamer Badkamer met wandverwarming Sportruimte met wandverwarming Slaapkamer met wandverwarming Zwembad met wandverwarming

Wandverwarming panelen

We hebben naast een ‘nat’ systeem ook een droogbouw wandverwarming. Hierbij gebruik je wandverwarming panelen (fermacell / gipsvezel) met daarin een verwarmingsbuis verwerkt. Bij dit project is alleen de natte variant gebruikt. Voordeel daarvan is dat je ook ronde / complexe vormen kunt bekleden met muurverwarming.

 

Installateur / adviseur en wandverwarming nodig bij projecten? We helpen je graag verder via 058 – 288 47 39 of vul ons contactformulier in”

Team Variotherm

Toegepaste producten

Inschrijven digitale nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.