Variotherm.nl > droogbouw vloerverwarming > Droogbouw vloerverwarming

Droogbouw vloerverwarming

Vloerverwarming op 1ste verdieping van appartement

Een prachtig appartement en een waanzinnig uitzicht. Wat wil je nog meer als eigenaar? Warme voeten natuurlijk! Voor een aangenaam en energiezuinig binnenklimaat kozen de eigenaren daarom voor vloerverwarming. Alleen was dit appartement niet geschikt voor een normale vloerverwarming omdat je dan minimaal 5cm opbouwhoogte nodig hebt. Daarom heeft Kevin Hoes Installatiebedrijf uit Haarlem het Variokomp droog vloerverwarmingssysteem toegepast.

Vloerverwarming op 1ste verdieping van dit appartementAppartement met vloerverwarmingDampdichte folie voor vloerverwarmingFermacell vloerverwarming leggen

Vloerverwarming op 1ste verdieping

Dit systeem is namelijk een droogbouw vloerverwarming met 20mm opbouw. Hierbij leg je gewoon fermacell noppenplaten op de bestaande vloer. Door de dunne opbouw zijn er vaak geen ingrijpende werkzaamheden nodig. Bovendien weegt de vloerverwarming maar 25 kilo per vierkante meter ten opzichte van 125 kilo bij een normaal systeem. De vloerverwarming is dus ook perfect te gebruiken op de 3, 2 of 1ste verdieping.

Fermacell noppenplaten op maat maken Vloerverwarming verdeler aansluiten

Over Variokomp

  • 18mm fermacell noppenplaten
  • Speciale profiel verwarmingsbuis voor hoge afgifte
  • Vulmassa om noppenplaten mee te vullen
  • Vaak binnen 2 tot 3 uur weer droog
  • Reageert snel (duidelijk opwarming binnen 30 minuten)
  • Zeer hoge afgifte per m2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *