Wandverwarming in badkamer

Wandverwarming in badkamer, douche, woonkamer & sportruimte

Bij dit prachtige droomhuis is rekening gehouden met ieder detail. Vorm, lichtinval en conform. Om een comfortabel binnenklimaat te garanderen is er wandverwarming gebruikt. Er is zelfs wandverwarming in  badkamer, douche en sportruimte aangelegd.

Wandverwarming badkamer doucheWoonhuis villa met wandverwarming

 

Wandverwarming douche

In deze luxe badkamer is een gepleisterde wandverwarming in de douche aangelegd. Bij het aanleggen is eerst een rails met slagpluggen aangebracht op de bestaande wand. Hierna druk je eenvoudig de verwarmingsbuis in de rails. Het systeem is hierna afgewerkt met eco-pleister (kan ook met leemlaag). Daarna is de muur afgesmeerd met sierpleister als eindlaag.

woonkamer wandverwarmingWandverwarming sportruimte

Wandverwarming panelen

Variotherm heeft naast een ‘nat’ systeem ook een droogbouw wandverwarming. Dit zijn wandverwarming panelen (fermacell) met daarin al een verwarmingsbuis verwerkt. Bij dit project is alleen de natte variant gebruikt. Voordeel daarvan is dat je ook ronde / complexe vormen kunt bekleden met muurverwarming.

Wandverwarming prijs m2

De wandverwarming prijs per m2 (vierkante meter) verschilt per systeem. Kies je voor droogbouw of dit ‘natte’ systeem. Daarnaast heeft de buisafstand en afwerking nog invloed op de prijs. Voor de natte variant inclusief Eco-pleister afwerking (met 100mm buisafstand) moet je denken aan een brutoadviesprijs van € 45,- per vierkante meter.  Zonder afwerking zit je op ongeveer € 23,- per vierkante meter. Belangrijk is dat per situatie wordt gekeken wat er benodigd is om de benodigde afgifte te behalen. Laat je dan ook altijd adviseren. We zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur contact op via 058 – 288 47 39. Je kunt ook mailen naar info@variotherm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *