Variotherm.nl > Nieuws > Nieuwe vloerverwarming verdeler! Eenvoudig inregelen, geruisloos en klik-montage

Nieuwe vloerverwarming verdeler! Eenvoudig inregelen, geruisloos en klik-montage

Vloerverwarming verdeler kunstof werking kast plaatsen

 

Ontdek de vier unieke eigenschappen van de meest compacte kunststof verdeler. Door het slanke design is de verdeler overal te plaatsen en past deze in een speciale 80mm diepe verdeler kast. Perfect om bij houtskeletbouw in de muur in te bouwen. De ‘vloerverwarming verdeler’ kun je snel en makkelijk inregelen, is met of zonder pomp te krijgen en is geruisloos. Deze verdeler is ook te gebruiken bij muurverwarming en klimaatplafonds.

 

1. Eenvoudig vloerverwarming verdeler aansluiten

Het aansluiten van de vloerverwarming verdeler is met de klik-montage vliegensvlug uitgevoerd. Je drukt de verdeler namelijk eenvoudig in een railsysteem. Een bijkomend voordeel is dat je verdelerblokken ten opzichte van elkaar kunt verschuiven. Zo is de positie vanaf de vloer flexibel aan te passen.

Vloerverwarming verdeler aansluiten inregelen Technea Variotherm

 

2. Nauwkeurig vloerverwarming verdeler inregelen

Met deze unieke flowmeter (zie foto) kun je de warmteafgifte per ruimte optimaal instellen. Door de oranje ring te ontgrendelen kun je flow per groep aanpassen. Op de gewenste instelling zet je de ring vervolgens vast. Zelfs als de installatie in werking is kun je de flow per groep weer makkelijk instellen naar de juiste basiswaarde. Sommige flowmeters hebben last van een hoge fluittoon. Door een speciale techniek heeft deze daar geen last van.

Vloerverwarming verdeler inregelen flowmeter Technea Variotherm

 

3. Flowmeter altijd schoon te maken. Zelfs onder druk!

Op het doorzichtige kijkglas kun je de waardes (liter per uur) exact uitlezen. Door de viezigheid van het water raakt dit kijkglas bij iedere verdeler smerig. Gelukkig kun je deze flowmeter, zonder de druk eraf te halen, losschroeven en reinigen.

 

 

 

 

4. Vloerverwarming verdeler kast

Ieder verdelerblokje van de verdeler is slechts 50mm breed. Daarnaast is de totale verdeler een stuk minder diep en past met gemak in de nieuwe, optionele 80mm diepe verdelerkast. Door de smalle meterkast is deze in te bouwen in de muur bij bijv. houtskeletbouw.

vloerverwarming verdeler kast afmetingen inbouw aansluiten

Verdeler vloerverwarming kennismaking

Wil je de voordelen van onze verdeler ontdekken? Ontvang meer informatie / prijzen door contact op te nemen via 058 – 288 47 39 of vul onderstaand formulier in. Het is ook mogelijk dat Hans, onze accountmanager, op locatie langskomt om de verdeler te demonstreren.

Bedrijfsnaam:

Je bent... (bijv. installateur of particulier):*

Voornaam:*

Achternaam:*

Straatnaam:*

Huisnummer:*

Postcode:*

Plaats:*

E-mailadres:*

Telefoonnummer:*

Type vraag:*
Meer informatieOfferteOverige

Bericht:*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *