Wandverwarming leem, stuc of eco-pleister voor stenen muren

Bij deze wandverwarming bevestig je een speciale rails aan de muur. Het systeem is dan ook geschikt voor steenachtige muren. Nadat de verwarmingsbuis is aangebracht wordt de wandverwarming leem, stuc of eco-pleister afgewerkt. De muurverwarming staat bekend om het hoge comfort, aangename stralingswarmte en energiebesparingen tussen de 15 en 20%.

 

Hoe wandverwarming leem aanleggen

Bij deze wandverwarming breng je eerst een rails aan op de muur. Daarbij moet er om de 50cm een rails zitten. Daardoor boor je eerst gaten en dan bevestig je de rails met een slagplug. Nadat alle bevestigingsrails zijn aangebracht, begin je vanaf onderaan de verwarmingsbuis te plaatsen. Na het aanleggen van de buis en installeren van het systeem, werk je de wand af met Eco-pleister, leem of stuc.

wandverwarming aanleggen installeren monteren

Wandverwarming opbouw

De opbouw van het Register systeem is slechts 31mm. De bevestigingsrail is 21mm dik en daar overheen komt ongeveer 10mm leem of pleister.

 

 

Over Variotherm

Ons bedrijf is sinds 1979 gespecialiseerd in energiezuinige, hoogwaardige en milieuvriendelijke verwarming- en koelafgiftesystemen. Denk aan wandverwarming, vloerverwarming, klimaatplafonds, plintverwarming, verdelers en mini convectorputten. Wist je dat we bij de productie veel ecologische bouwmaterialen gebruiken en dat onze systemen worden gedistribueerd door Technea Duurzaam? Deze distributeur levert onze oplossingen alleen rechtstreeks aan installatiebedrijven of wederverkopers.

 

Meer info Register wandverwarming

Heb je vragen over onze systemen en/of de prijs ervan? Ik sta je graag te woord via 058 – 288 47 39 of info@variotherm.nl

Arjen Schots